top of page

Wed, 28 Jun

|

Kaffekvarnen i Klässbol

GAEYA Sound Meditation Journey

En avslappnande och rogivande meditation där du som deltagare, badar i toner av sång, trummor och klangskålar. Unna dig självn avslappnande och rogivande meditation där du som deltagare, badar i toner av sång, trummor och klangskålar. Unna dig själv en återhämtande och rogivande stund på semestern.

Registration is closed
See other events
GAEYA Sound Meditation Journey
GAEYA Sound Meditation Journey

Time & Location

28 Jun 2023, 19:00 – 20:30

Kaffekvarnen i Klässbol, Söderborgsvägen 38, 671 95 Klässbol, Sweden

About the event

Gaeya Sound Meditation Journey

Sound Meditation Journey är en rofylld och avslappnade meditationsform som jobbar med att balansera och öka energiflödet i kroppen. Liggandes på en madrass får du chansen att bada i helande toner. Men fokus på att lossa eventuella blockeringar och spänningar som lätt samlas i vår kropp. Vilket hjälper oss att stärka upp kopplingen till vår egen energi och klarhet.

Att använda ljud och vibrationer är en uråldrig tradition som används i tusentals år över hela världen för att stötta människor i resan till helande och en klarare blick.

Förutom Artisten Gaeyas mission att föra människor närmare naturen med hjälp av sin musik tar hon dig djupare i musikens helande frekvenser. Med hjälp av trummor, tibetanska klangskålar och Gaeyas kraftfulla röst skapar hon ett rum av vibrationer där du guidas för att förstärka kopplingen till din egen inre kraft.

Gaeyas helande meditation har djup koppling till de shamanska rötterna. Vi rör oss från kopplingen med moder jords rena och helande kraft till universums högsta toppar. För att du ska kunna få ta del av de frekvenser som just du behöver.

Sessionerna erbjuds både i grupp och individuellt och varje Sound Meditation blir unik, då Gaeya jobbar efter varje persons individuella behov. Med 10 års erfarenhet av Sound Healing har Gaeya utvecklat sin unika väg där kopplingen till det högsta bästa för varje individ är vägvisaren.

Läs mer på: gaeyamusic.com

Tickets

  • GAEYA Sound Meditation Journey

    En avslappnande och återhämtande meditation där du som deltagare badas i toner från Gaeyas röst och instrument. En välgörande upplevelse för kropp och själ. Till varje meditation bjuds det på kaffekvarnens välgörande smoothie. Vänligen medtag egen yogamatta/liggunderlag filt och kudde. Läs mer på: gaeyamusic.com

    SEK 250.00
    Tax: moms included+SEK 6.25 service fee
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page