top of page

Sound healing Journey

Privata sessioner går att boka i Uddevalla & Grästorp samt online. Med en grupp på minst 10 personer kommer jag även till er.
Reseersättning kan ev. tillkomma beroende på avstånd)

 

Image by Elia Pellegrini

Sound Meditation Journey 

Förutom Artisten Gaeyas mission att föra människor närmare naturen med hjälp av sin musik tar hon nu lyssnaren djupare i musikens helande frekvenser. Med hjälp av trummor, klangskålar och Gaeyas kraftfulla röst skapar hon ett rum av ljudhealing där du guidas för att förstärka kopplingen till din egen inre kraft. 

 

Gaeyas healing har djup kontakt med det shamanska rötterna där vi rör oss från kopplingen med moder jords rena och helande kraft till universums högsta toppar. För dig att ta tillvara de frekvenser som just du behöver. Sessionerna erbjuds både i grupp och individuellt och varje soundhealing/ Sound meditation blir unik när Gaeya jobbar efter varje persons individuella behov. Med 10 års erfarenhet av soundhealing har Gaeya utvecklat sin unika väg där kopplingen till det högsta bästa för varje individ är vägvisaren. 

 

Att använda ljud och vibrationer är en uråldrig tradition som används i tusentals år över hela världen för att stötta människan i resan till helande och en klarare blick.

 

I denna gruppmeditation badar deltagarna i ljud och sång liggandes på golvet under en filt. Vi börjar varje session med att tillsammans sätta intentionen som sedan övergår i ca 1h ljudande healing. Det bjuds på örtte och efter meditationen går vi igenom upplevelser man önskar dela med sig av samt de budskap som ev kan komma upp under varje session. 

 

Till meditationen medtag liggunderlag/yogamatta. filt och kudde om så önskas. 

Samt mjuka bekväma kläder. 

 

90 min 555 kr/ person

 

 

 

Sound Healing Journey

Det går även bra att boka in privata healing sessioner med Gaeya.

Dessa sessioner är med djupgående och passar bra för personer som önskar hjälp att öka energiflöden och lösa på ev blockeringar och spänningar. 

Men är lika välkomande för någon som bara önskar en egen avslappande stund badande i helande toner. 

 

90 min 1050 kr/person

 

Sound Meditation Journey (With a Friend) 

Det går även att boka en dubblesession om man är ett par eller vänner som önskar att ta emot Sound Meditation Journey men i en egen privat grupp. 

 

120 min 850kr/ person 

Reservation för att priserna kan variera. 

bottom of page